Всяко момиче си мечтае да има крака, които започват от сливиците. Е, малцина могат да се похвалят с осанка като на Тейлър Суифт, Ед Макферсън или Наоми Кемпбъл, но пък нали затова има модна индустрия. Добрият дизайнер може да подбере за всеки точните дрехи, които да тушират несъвършенствата на тялото и да подчертаят най-доброто от физиката му, за да зашемети околните с вида и стила си.


Малкият симпатичен октопод неслучайно е лого на MARIOTT. Не, не защото „краката“ му започват от главата. Съвсем като морските си побратими, той е гъвкав и изящен, адаптивен и изобретателен, пълен с потенциал и неподозирани възможности. Също като нашата марка.


Образно казано, главата на октопода ражда безброй идеи, които умелите му пипала превръщат в дрехи - с изящна и гъвкава прецизност, уникална визия и внимание към детайлите.


MARIOTT не Ви налага стила си, но сред моделите на бранда всеки може да подбере своя аутфит, с който не само да изглежда впечатляващо, но и да се чувства комфортно. Нали помните думите на модната икона Вера Уанг: „Една жена никога не е по-секси от момента, в който се почувства удобно в дрехите си.“


MARIOTT не Ви предлага конфекция, а стил, който изразява нови форми на елегантност, креативност и идентичност във всеки час на денонощието.


MARIOTT Ви дава шанс да освободите сетивата си и да намерите себе си. Ние се превръщаме в символ на млад, секси и приключенски начин на живот.